——-

Raluca-Ioana CODAGLIO

Traducător Senior limba italiană

Doamna Raluca este membru fondator al Asociației Italienilor din Ploiești, detinând în prezent și funcția de președinte al acestei organizații.

În această calitate, doamna Raluca întreține, și dezvoltă totodată, bunele relații existente între comunitatea italiană din România și, respectiv, comunitatea românescă din Italia, participând cu succes la diferite activități caritabile și sociale, organizate de cele două comunități anterior menționate.

Doamna Raluca este traducător autorizat de limba italiană, iar în această calitate a oferit cu succes servicii profesionale de traducere unor importanți cliențî italieni, atât persoane fizice cât și juridice, în diverse proceduri judiciare, inclusiv asistență specializată de traducere în fața instanțelor de judecată. 

Printre activitățile doamnei Raluca sunt incluse și prestarea de servicii profesionale de traducere a unor documente cu caracter juridic, necesare în diverse arii de activitate, precum dreptul civil, dreptul familiei, drept societar și, respectiv dreptul penal al afacerilor.

 

Page under construction