——-

George  Cristian PĂRTNOI

Arhitect Project Manager

George este project manager în cadrul unui hub de proiectare, compus din mai multe firme cu experiență și vechime în domeniul construcțiilor din România.

În această calitate, George este membru al unei ample echipe, compuse din arhitecți și ingineri, oferind cu succes consultanță de specialitate și servicii de proiectare în domeniul constructiilor civile, realizând în ultimii ani proiecte majore de ansambluri rezidențiale, unități de cazare, clădiri de birouri, grădinițe, restaurante, proiecte de urbanism și design etc.

George a oferit consultanță de specialitate, finalizând cu succes proiecte importante, în zone centrale ale Bucureștiului, proiecte ce necesită o abordare multdisciplinară, cu impact deosebit asupra siguranței cetățenilor, cum ar fi spre exemplu: intrări în legalitate, consolidări, variate expertize tehnice de specialitate, recompartimentări etc.

Încă din timpul studiilor de licență, George a colaborat cu un important birou de proiectare, deținând funcția de desenator/student arhitect.

Începănd cu anul 2008, în cadrul aceluiași birou, a gestionat cu succes proiecte mjore fiind persoana de contact cu beneficiarii direcți ai unor importante proiecte imobiliare. În această calitate, a dovedt pe deplin aptiudini manageriale, și coordonat inginerii de specialități, reprezentând cu succes clienții în relația cu arhitecții diverselor primării.

Deviza profesională a lui George este aceea de a crea forme și construcții estetice, în armonie perfectă cu natura și cadrul înconjurător (urban sau rural), promovând în același timp corelarea esteticului și funcționalului.

Consideră că cea mai bună carte de vizită a sa, o reprezntă clădirea în sine, și că natura trebuie respectată și integrată în proiect, fiind de datoria arhitectului de a forța limitele imaginației, respectând întocmai dispozițiile legale aplicabile.

George este vorbitor fluent de limba engleză, asigurând cu succes o comunicare adecvată cu diferiți clienți de naționalitate străină.

Educație și calificări

• Arhitect înscris în tabloul național al arhitecților din România (2016)
    • Absolvent al Facultății de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București  (2010)