——-

George-Cristian PĂRTNOI

Arhitect Project Manager

Arhitectul George-Cristian Partnoi este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, înscris in Tabelul National al Arhitectilor cu nr 8196 si detine certificat de manager de proiect atestat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Este un colaborator cheie în cadrul proiectului Chiriac & Asociații, un important hub de specialiști recunoscuți în arille lor de activitate, care împreună dezvoltă cele mai inovative și personalizate strategii și proiecte, pentru tine, familia și afacerea ta.

George-Cristian Partnoi este un arhitect recunoscut și project manager în cadrul unui birou important de proiectare din România, care desfășoară proiecte civile în intreaga țară.

În această calitate, George-Cristian Partnoi este membru al unei ample echipe, constituită din arhitecți, ingineri de structură și instalații, urbaniști, designeri și peisagiști, oferind cu succes consultanță de specialitate si servicii de proiectare în domeniul constructiilor civile, realizând proiecte de ansambluri rezidențiale, unități de cazare, clădiri de birouri, grădinițe, restaurante, proiecte de urbanism și design etc.

Misiunea echipei noastre este de a constitui un exemplu de bune practici în sectorul construcțiilor, de a contribui la conștientizarea faptului că spațiul construit este o extensie a mediului înconjurător și că valorificarea potențialului economic al unui teren se poate face cu respect față de mediu, fața de aspectul estetic, față de experiența utilizatorului și nu în ultimul rând față de respectarea dispozițiilor legale.

Ca arhitect, consideră că se află într-o ipostază unde poate să contribuie la îmbunatațirea calității vieții și că doar o abordare holistica, integrată, unde sunt luați în considerare și respectați toți factorii importanți, inclusiv respectarea normelor legale, poate sa genereze un rezultat demn de luat drept exemplu.

Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri”- regele Mihai I al Romaniei

George consideră că viitorul construcțiilor este constituit de arhitectura sustenabilă atât din punct de vedere energetic cât și din punct de vedere al relatiei cu mediul și utilizatorul.

Unul dintre crezurile echipei de  arhitecți care sunt cooptați în proiectul Chiriac & Asociați este “Realizăm proiecte pentru cei care vor sa se indragosteasca de casa lor”.

Pentru aceasta, este extrem de important ca arhitectura să se imbine cu legalitatea, iar clientul nostru să fie asigurat față de calitatea proiectării, fericit față de inovația arhitecturală și ferit față de riscurile juridice ce implica dreptul său de proprietate ce vizează atât terenul pe care este edificată construcția cât și construcția în sine.

Pentru aceasta, echipa de avocați și arhitecți Chiriac & Asociații lucrează impreună pentru siguranța și frumusețea clădirii tale, precum și pentru protecția juridică a investiției tale.

George este vorbitor fluent de limba engleză, asigurând cu succes o comunicare adecvată cu diferiți clienți de naționalitate străină.

Consideră că cea mai bună carte de vizită a sa, o reprezintă clădirea în sine, și că natura trebuie respectată și integrată în proiect, fiind de datoria arhitectului de a forța limitele imaginației, respectând întocmai dispozițiile legale aplicabile.

Pentru mai multe informații despre profilul si proiectele in care este implicat George Partnoi, puteți accesa următoarele site-uri:

www.unioarchitects.ro

www.aov-architecture.ro

www.creativearchitecture.ro

Contact retele sociale

Arii de practică

•   Arhitectură si urbanism

Educație și calificări

• Certificare Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei (2022);
    • Arhitect înscris în tabloul național al arhitecților din România (2016);
    • Absolvent al Facultății de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București  (2010).